OM MIG


Min historia

Mitt namn är Sara Werme och är 28 år gammal från Karlstad. Jag driver företaget PT by Werme – body and mind där jag arbetar som Hälsocoach & Personlig Tränare i Karlstad.

10403461_10152155058401266_1358516074541308369_nMitt stora intresse för hälsofrämjande arbete fick jag när jag själv genomgick en stor livsstilförändring där jag delvis lyckades bli av med 30 kilos övervikt. Min resa har skapat mig en större ödmjukhet inför arbetet som krävs bakom prestationer och jag vet hur viktigt det är att se helheten i beteendeförändringar. Det var då jag bestämde mig för att göra min stora passion till mitt yrke där jag med min kunskap och erfarenheter ville hjälpa andra människor att finna motivationen och ge dem rätta verktygen mot en hälsosammare livsstil.

Mitt mål är att inspirera andra till hälsosamma val i livet! Skapa livskvalitet och god balans i vardagen! Jag vill sprida träningsglädje och inspirera och pusha andra till att prestera mer än de trodde sig kunnat! Jag vill visa att det går att nå sina drömmar och bestiga hinder du aldrig vågat utmana!

Efter att ha jobbat flera år inom gymbranschen kände jag att det var äntligen dags att få göra min grej som jag tror så starkt på och brinner för! Känner mig oerhört tacksam att jag får hjälpa människor med kroppslig- som mental hälsa (body and mind) samtidigt som jag får möta alla dessa inspirerande och energigivande människor och följa dem och vägleda dem på deras resa mot sina mål och livsdrömmar! Att arbeta som Hälsocoach och Personlig Tränare i Karlstad är det bästa beslutet jag någonsin tagit och jag är oerhört tacksam!

 

”- Jag vill att hälsosamma val och träning ska bli en naturlig del av livet.”

 

Mina utbildningar

Licensierad Personlig Tränare via AFPT
Utbildad Hälsocoach, 2 årig utbildning på Karlstad Universitet
Diplomerad Massör via Karlstads Universitet
Cert. MammaMagetränare utbildning
Licensierad Xtremefit Military Instructor
Diverse olika instruktörsutbildningar bl.a. : Combat, Kettlebells, Core, spinning, TRX, sandbag, speed agility, medicinboll, bootcamp etc.