Personlig Träning


Personlig träning

Personlig träning riktar sig till alla människor oavsett om du bara vill komma igång med träningen, har ett specifikt IMG_20150424_120815IMG_20150424_120736prestationsmål, vill gå ner i vikt, öka i vikt, springa ett lopp, bli starkare och piggare eller bara hålla dig aktiv för att bibehålla ett hälsosamt liv!

En personlig tränare är lika användbar för en nybörjare som för någon med lång erfarenhet av träning. Oavsett dina mål eller träningserfarenheter hjälper jag dig på ett säkert och effektivt sätt där jag är med dig hela tiden för att ge dig bästa resultat! Jag anpassar innehållet och övningarna i träningspassen till din nivå och kapacitet för att hjälpa dig till nästa nivå, oavsett nivån du startar på.

”- jag arbetar utifrån ett helhetskoncept där kost, träning och det mentala är viktiga nycklar till att nå dina mål”

2015-04-21 20.07.53

Personlig träning i grupp (PT-GROUP) eller PT-DUO är alternativ för dig som vill inspireras och dela träningsglädjen med andra!

 

Varje människa är unik och behöver därför individuellt skräddarsytt personligt träningsprogram, kostprogram, inspiration och coachning! Jag jobbar utifrån ett helhetskoncept oavsett om målsättningarna är inriktade på prestation eller hälsa då jag tror att det är nyckeln till framgång! Som personlig tränare försöker jag alltid skapa en tränings- och kostplan som passar in i ditt liv och som är genomförbar i din livssituation just nu.

”-träningen skall inte bli ett hinder i vardagen utan tvärtom en del av den, och jag hjälper dig att hitta lösningarna!”

 

 

DSC_6727För mig är det viktigt att skapa något hållbart. Hitta en träningsform som passar just dig och som du ser glädje i! Som personlig tränare ger jag dig motivation och inspiration genom att lära dig nya övningar och visa dig nya träningsformer, samt ger dig en förståelse för hur kroppen fungerar, du kommer lära dig mycket under resans gång!

För mig är din tid värdefull och därför har du många valmöjligheter med mig som personlig tränare då du har möjlighet att träna nästan var du vill och inget krav på gymmedlemskap behövs. Du kan välja att träna i gymmet på STC Karlstad, hemma i vardagsrummet, ute i naturen, på jobbet, hemma hos mig, i skogen , parken etc. allt för att din träning ska bli så tillgänglig och tidseffektiv som möjligt! Det finns inga hinder!

”- med realistiska och långsiktiga mål skapar vi bestående resultat!”

 

 

Så här går det till

Vi ses över en konsultation där vi genom ett hälsosamtal gör en behovsanalys; jag ställer frågar om din träningsbakgrund, eventuella skador och sjukdomar, vi går igenom hur din livssituation ser ut, vilka möjligheter du har att träna, vad syftet är med träningen och vilka resultat du vill uppnå eller vilka mål du vill sätta upp.

Därefter görs en kapacitetsanalys beroende på dina förutsättningar och önskemål. Där ses din fysiska status över genom att vi gör olika tester. Detta för att vi på bästa sätt ska kunna se hur du utvecklas under resans gång. Vi kommer regelbundet att följa upp och utvärdera tester och träningsresultat så att vi ser om du är på rätt väg mot dina mål.

Utifrån din behovs- och kapacitetsanalys lägger vi sedan upp en plan över hur Vi tillsammans ska nå dina mål. Det är du som kund som väljer hur ofta du vill träffa mig som personlig tränare samt vart och hur du vill dela upp träningen. Det är du som kund som bestämmer hur du vill gå vidare från konsultationen och om du vill anlita mig som Personlig tränare.Baserat på den information som kommer fram i behovsanalysen skapar jag sedan ett personligt utformat träningsprogram, det är nu resan mot ditt mål börjar!

”- jag är rak och tydlig och älskar att pusha människor till det yttersta och visa att du kan prestera mer än du trodde dig kunnat!”

2015-04-22 15.06.38

 

Personlig träning är ett härligt sätt att få ut maximalt av din träning och ett effektivt sätt att nå resultat, du kommer inte att bli besviken! Jag finns vid din sida 100% och pushar dig till det yttersta genom varje träningspass. Jag vill uppmuntra och hjälpa Dig att lyckas med Din träning samt glädjas av resultaten!

 

”- Med mig som Personlig tränare kan dina drömmar bli verklighet!”